Amanda - jag är korthårig

Vaknade precis upp hemma hos fröken Timmas. Va har ni haft för er i helgen? Själv har man:

fredagen så var jag med Linda, vi gick till Forum, tog en fika och sedan skulle vi åka hem till henne och hämta sovgrejer samt sedan till Ektorp för att hyra film. När vi sitter på busshållplatsen i Forum så ser vi en Konsumpåse till vänster om busshållplatsen och eftersom vi två är så nyfikna så går vi och kollar vad som ligger i påsen. Först ser vi en sallad och sedan 1 fucking liter Rosé vin!! Hahah. Snacka om röta, vi tar den såklart och sen var kvällen räddad ;) Vi åker till Älta, hämtar sovgrejer till Linda och dricker upp vinet där. (Dumma som vi är så sparade vi det inte till på lördagen..) Sedan beger vi oss till Ektorp för att hyra film och när vi väl har valt två filmer och köpt godis och chips så möter vi E, A och L på busshållplatsen. (Okej att vi inte var i ett speciellt bra tillstånd men att inte ta bussen med oss pga de?) Sedan på bussen möter vi en gammal skolkompis till mig, Emma. Vi satt och snackade högt och glatt och bestämde oss för att ta en fika tillsammans nästa vecka, plus att vi skulle hänga me på deras nästa fest och de skulle hänga me på en fest som är den 22:a.
Väl hemma så skulle vi käka middag och då var klockan redan halv tio. Det tog nämligen lite längre tid än vad vi hade förutsett. Sedan skulle vi börja kolla på film nummer ett; One missed call. Eftersom jag och Linda egentligen hatar skräckfilmer så stängde vi av efter ungefär 20 minuter. Usch och fy och blä! Sedan ringde födelsedagsbarnet Robin och ville träffa oss vid Forum. Sagt och gjort, vi går ut, men får sitta och vänta i ungefär 45 minuter. De där grabbarna har ingen tidsuppfattning.. När vi kommer hem så skulle vi börja kolla på film nummer två; John Tucker must Die. Men vi ändrade oss för att jag var så trött och låg och kollade på tv ett tag tills båda däckade.


Lördag, kortfattad: Vi vaknar, ätar frukost, kollar på början av John Tucker must Die, går och möter Mario vid Lillängens tågstation, åker till Sickla, provar lite kläder, åker till Forum, blir bjudna på en fika, går hem till mig, hämtar grejer, åker till Linda, kollar klart på John Tucker must Die, tomma på ideér så åker vi in till Slussen, messar Lindas kompis Evve, hon bjuder med oss på fest, vi åker med Evve och hennes kompis Sanne till Stureby, vi dricker lite grann och saker som hände där behöver ni inte veta ;) Sedan måste vi åka hem och när vi kommer hem så börjar vi kolla på Mamma Mia och äter lite fyllekäk och sedan går vi och lägger oss.

Det var våran helg lite kortfattat, eller ja, bedöm själva ^^

Nu ska vi gå och äta frukost, sedan hem till mig och till stan efter det. Linda ska kolla julklappar you know ;) Vi hörs senare. Ha det bra!

Puss på er! /
GLAS


Kommentarer
Postat av: Anonym

vi skulle till finntorp, de va därför vi inte tog samma buss som er.

2008-12-07 @ 14:39:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0