Amanda - Jönssonligan

Sitter just nu hemma hos mig med Linda och kollar på Lilla Jönssonligan på styva linan. Harry är ju för söt hahah. Mat blir det om runt en halvtimma. Potatisgratäng, mums! Sedan ska vi skjutsa hem Linda och efter det kanske jag och Emelie skulle höras. Just det, en viss liten Mario har inte ringt som han lovade att han skulle när han hade vaknat, och jag vet for a fact att han inte sover.

Eftersom inga bilder från i måndags har kommit upp så tänkte jag lägga upp en gruppbild på oss tjejer som kom från Nacka och åkte dit.

Linda, Kim, Carolina, Julia och Jag.
Vi var inte lite packade, nej då hahah.

Nu ska jag gå och kolla hur det går med maten, börjar bli riktigt hungrig. Vi hörs sedan. Ha det bra!

Puss på er! /
GLAS

"Allmänt"

innan har vi inte haft en "allmänt" i kategorin, men nu finns den där och dem som är nya i vår blogg kan klicka in där och gå ner till sidan tar stopp och läsa om oss fyra muppar.. men det är mycket som ändrats nu, amanda är ännu blondare, linda vuxnare (hennes hör är MÖRKT!) och gabbi är den söta vanliga som vanligt och jag .. blond :), kram på er!

Amanda - I <3 Mellandagsrean

Herregud, jag, Mamma och Linda har varit i Forum och shoppat lite, shit vad mycket folk det var! Hittade lite julklappar till tjejerna, vi bestämde oss för att köpa allt till varandra på mellandagsrean istället, samt en ny väska och lite nödvändigheter till mig. Mamma handlade som aldrig förr. Hon brukar ju aldrig köpa kläder men idag hade hon någon full rulle på gång hahah.

Nu ska jag fixa klart mina naglar och ta något att äta, har inte ätit på hela dagen. Inte bra där alltså. Vi hörs senare, ha det bra!

Puss på er! /
GLAS

Amanda - God jul!

God eftermiddag antar jag att man ska säga nu, en timma kvar till Kalle Anka, jippie! :D
Tänkte bara önska er alla en God jul och visa vad jag ska ha på mig idag.



Man ser det såklart inte, men jag har på mig röda strumpor också hahah.

God jul och puss på er! /
GLAS

Amanda - ångest

Herregud, godmorgon hörni. Någon måste hjälpa mig. Jag har ingen som helst aning om vad jag ska ha på mig på festen ikväll! Jag håller på att smälla av! Egentligen skulle Mario komma hit och hjälpa mig men tror ni att han hinner? Nej nej, skitunge haha. Nu ska jag gå och prova lite klänningar, lägger in bilder sedan så att någon av er kanske kan hjälpa mig istället. Ses om ett tag.

Och Sofie, glöm aldrig att vi finns här för dig, vi älskar dig och vill bara ditt bästa så jag ber, om du behöver någon, kom till oss! Vi ska försöka hjälpa på bästa sätt. Jag älskar dig hjärtat!

Puss på er! /
GLAS

Amanda - vi suger

Herregud tjejer, vi börjar verkligen bli dåliga på det här med att blogga, tagga till nu för i helvete! ;)

Amanda - @ Anna's

Hej hej, sitter just nu hemma hos Anna, ett tag sedan man träffade den filuren. Snart kommer Lina, Patric, Max och Hampus också. Vi ska bara chilla ikväll tror jag, inget stort planerat i alla fall.
Idag så tonade vi Lindas hår svart/brunt/rött, skitsnyggt, hon ser sjukt vuxen ut! Och så träffade vi den försvunne Mario plus hans sjukt söta lillebror Denis. Sedan åkte jag in till stan och träffade filurerna som är nämnda överst. Sedan vidare till Sickla med samma personer samt hem för att äta och nu sitter jag här med Anna och väntar på att de andra ska komma med sällskap och vattenpipa hahah.
Nu kom våran inhyrda strippa Patric så jag ska väl börja dra mig från datan. Vi hörs senare, ha en bra kväll!

Puss på er! /

GLAS

Amanda - filmkväll

Hej hörni, vi sitter här nu, tre av oss fyra och har precis sett klart på Twilight, Björn Gustafsson - Ett livsverk och Cry Baby, en ganska rolig och halvlyckad kväll. Sofie mår fortfarande inte helt okej och hostar som en idiot. Försöker få henne att käka halstabletter men nej nej, den envisa jäveln lyssnar inte hahah. Nu ska vi börja tänka på refrängen tror jag, de andra två (Sofie och Linda) ligger i sängarna och håller på att somna redan så det är väl dags för min del också antar jag. Plus att det är en dag imorgon också ;) Men vi hörs imorgon, hoppas ni har haft en kul kväll och ta det lugnt inatt ;) Godnatt, sov gott!

Puss på er! /
GLAS

Amanda - fortfarande sjuk

Fyfan för att vara sjuk! Jag mår rent ut sagt åt helvete. Har feber, ont i halsen, nacken, huvudet, äter nästan ingenting, ligger bara på soffan eller i sängen pga att jag inte orkar röra på mig och så fort jag ställer mig upp så viker sig knäna. Enda gången jag reser mig upp är när jag ska ta en cigg. Jag har ju mamma hemma med mig som tur är. Lite sällskap är alltid uppskattat när man inte mår bra. När jag till och med börjar längta tillbaka till skolan så märker man att det är illa.. Måste dock gå till skolan på torsdag, har prov och mitt skåp skulle egentligen ha varit tömt i måndags. Skolan ska flytta så vi var tvungna att börja tömma skåpen redan då. Den här skolans planering är inte den bästa ska jag säga er.. Men för sent att byta nu och jag skulle aldrig kunna lämna de andra tre ur GLAS.

Satt och lekte lite med min digitalkamera idag. Jag vet, jag är inte duktig på att använda den men idag så tog jag faktiskt bilder så att ni ska kunna se hur ynklig jag är när jag är sjuk hahah. Plus att jag hittade en bild från när jag fortfarande hade mitt löshår kvar och precis hade klippt luggen. Men min data är lite seg idag så det funkar inte att ladda upp bilder. Jaja, det kanske går senare. Prövar när jag går upp imorgon. Eller snarare idag.

Nu ska jag kolla runt lite och sen lägga mig i sängen och kolla på någon film. Vi hörs imorn. Godnatt, sov gott!

Puss på er! /
GLAS


Amanda - HAHAH

Sitter och pratar med Sofie som också är sjuk på msn och, ja, kolla bara vad hon nyss skrev, egentligen bara vi fyra som förstår men men:

- * sofie / sjuk säger:

fan, vet du vad jag drömde inatt? hah, vi tjejer stod på en pendeltågsstation (men det var saltis som gick där) och så hade vi missat den så vi kom försent till datorkunskapen. och så var ***** och ***** också försenade. men jag hade några kompisar med mig som kände ***** sen innan och sa att han va värsta tönten och hatad av hela rågsved? haha! och sen puttade dem ner ***** framför tåget och

- * sofie / sjuk säger:

***** hoppade efter och kysste ***** hejdå

- * sofie / sjuk säger:

HAHAHAHA

a - sjuk - glasklara.blogg.se säger:

HAHAHHAHAH sköning!


Puss på er! /
GLAS


Amanda - sjuk

Sitter just nu här hemma och mår skit. Tror jag har halsfluss.. Usch usch! Orkade verkligen inte gå till skolan så jag gick upp för ungefär en timma sedan. Har mått lite halvdåligt i ungefär en och en halv vecka nu och igår var värst hittills. Jaja, det är bara att vänta ut det. Hoppas att jag blir frisk så fort som möjligt bara. Håll tummarna för mig!

Idag drogar jag fortfarande lite Dirty Dancing låtar men också de här tre låtarna:


Linkin Park - Somewhere I Belong

I wanna heal i wanna feel what i thought was never real 
I wanna let go of the pain ive felt so long.
Erase all the pain til its gone 
I wanna heal i wanna feel like im close to something real. 
I wanna find something ive wanted all along 
Somewhere i belong


Lady Gaga (som alla säger att jag är så lik nu när jag har tagit bort förlängningen, klippt lugg och blekt nästan platina) - Love Games

Let's have some fun, this beat is sick
I wanna take a ride on your disco stick

You've indicated your interest
I'm educated in sex, yes
And now i want it bad, want it bad
A love game, A love game


Katy Perry - Hot n' Cold

You change your mind
Like a girl changes clothes
Yeah you, PMS
Like a bitch
I would know


Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down
You're wrong when it's right
It's black and it's white
We fight, we break up
We kiss, we make up

Åh herregud vad långt det här inlägget blev. Jaja, nu ska jag fortsätta prata med Sofie som också är sjuk och droga min musik. Ha det bra!

Puss på er! /
GLAS

Amanda - beroende

Lämnade av Emelie vid bussen för ungefär en halvtimme sen. Sitter just nu och drogar Dirty Dancing låtar. Man blir bara mer och mer förälskad i de där låtarna.

Hungry Eyes

 
She's Like the Wind

Älskar filmen, har alltid gjord, kommer alltid att göra! (Men det finns fortfarande ingenting som slår Twilight ;))
Nu ska jag sitta och droga lite till innan jag går och lägger mig. Vi hörs imorn. Godnatt, sov gott!

Puss på er! /
GLAS

Amanda - sjuk dag

Hej allihopa, sitter just nu och kollar på Dirty Dancing med Emelie. Längesen man träffade den bruden, skönt å spendera dagen med henne :)
Vaknade upp hemma hos Mario idag efter en otroligt tråkig lördagskväll. Åkte hem vid två ungefär och åkte och träffade Emelie vid halv fyra. Käkade middag när vi kom hem vid sju och sedan dess har vi suttit här och kollat film. Den är snart slut. "Nobody puts Baby in a corner". Herregud vad den här filmen är bra!

Nu ska vi kolla på slutet av filmen och sedan ska jag gå och göra en kopp te, tror jag börjar få halsfluss..
Vi hörs sen. Ha det bra!

Puss på er! /
GLAS

Amanda - god morgon

God morgon allesammans. Nu har man precis duschat klart. Sofie åkte för ungefär en timma sedan efter en ganska händelserik kväll/natt. Men det orkar jag inte gå in på ordentligt. Låt mig bara fråga, Mario, hur full var du egentligen? Hahah.
Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, nåt hittar man väl alltid på ;). Vad ska ni hitta på då? Och hade ni kul igår?

Nu ska jag börja fixa mig. Har ju redan duschat så det är bara håret, sminket och kläderna som är kvar. Vilket tar en stund så vi hörs senare. Ha det bra!

Puss på er!
GLAS

Amanda - redo för äventyr

Sitter just nu hemma hos mig med lilla Sofie, redo för att ha kul. Vi ska kanske in till Hornstull med några grabbar som tänkte hitta på någonting. Får se hur det blir med det. Annars hittar vi alltid någonting och i värsta fall så får vi sitta hemma med Mamma och dricka vin hahah. Vi ska bara hitta någonting som vi kan ha på oss också.

nu är det sofie som skriver, mohaha! amanda vet inte vad hon skall ha på sig! :) men nu verkar hon endå kommit i stämmning, pratade nyss i telefonen med M som verkade lite bekymrad men whatever, trust me. för övrigt är jag inte ett dugg taggad på någonting alls! bara sova och vänta på lördag. tihi, PUSS PÅ ER!

GLAS

Amanda - godnatt

Hej hörni, förlåt för dålig uppdatering på sista tiden men har man fullt upp med att göra ingenting så har man hahah.
Idag åkte jag till Mormor och Morfar med Mamsen direkt efter skolan. De bor ute på Lidingö.. Åt middag där och pratade om sånt som gamla människor tycker om att prata om (Gamla och gamla, de är 61 och 62 år). Sedan mötte jag upp Mario i Slussen och under tiden jag väntade på honom så stötte jag ihop med Sofie och Marcus. Sedan bar det av in till stan för mig och lille Mario. Han skulle lämna in något paket eller något hahah. Efter det åkte vi hem till honom och  tog det lugnt och nu sitter jag här, hemkommen för ungefär 50 minuter sedan. Mamma blev lite sur eftersom jag hade lovat att komma hem lite tidigare idag och städa samt tvätta. Aja baja Amanda!

Vi ska väl gå och lägga oss snart tror jag. Har samhällskunskapsprov imorn också så jag skulle egentligen ha pluggat till det också, får se hur det går. Våran mentor Vese har ju inte gått igenom saker den här veckan eftersom han har varit sjuk varje dag.. Hoppas för hans skull att han skjuter upp provet, annars får han hela 1C plus några andra klasser på sig hahah. Just fan! Ska ju läsa till sidan 153 i boken vi har på svenskan tills imorn. Jag ligger på runt 90 sådär, känner mig stolt hahah. Nej men ärligt talat, den där boken är fucked up! Blindheten heter den. När det är en konversation så är det endast kommatecken och stor bokstav när nästa person pratar, inga taltecken här inte. Och idioten som har skrivit den vann ett jävla Nobelpris för den. Vad är det för värld vi lever i?! :P

Näe nu ska jag nog gå ut och ta min sista cigg för ikväll (Pappa är ju på kurs så jag kan röka hur mycket jag vill!) och sedan gå och lägga mig. Godnatt hörni. Sov gott!

Puss på er! /
GLAS

Amanda - jag är korthårig

Vaknade precis upp hemma hos fröken Timmas. Va har ni haft för er i helgen? Själv har man:

fredagen så var jag med Linda, vi gick till Forum, tog en fika och sedan skulle vi åka hem till henne och hämta sovgrejer samt sedan till Ektorp för att hyra film. När vi sitter på busshållplatsen i Forum så ser vi en Konsumpåse till vänster om busshållplatsen och eftersom vi två är så nyfikna så går vi och kollar vad som ligger i påsen. Först ser vi en sallad och sedan 1 fucking liter Rosé vin!! Hahah. Snacka om röta, vi tar den såklart och sen var kvällen räddad ;) Vi åker till Älta, hämtar sovgrejer till Linda och dricker upp vinet där. (Dumma som vi är så sparade vi det inte till på lördagen..) Sedan beger vi oss till Ektorp för att hyra film och när vi väl har valt två filmer och köpt godis och chips så möter vi E, A och L på busshållplatsen. (Okej att vi inte var i ett speciellt bra tillstånd men att inte ta bussen med oss pga de?) Sedan på bussen möter vi en gammal skolkompis till mig, Emma. Vi satt och snackade högt och glatt och bestämde oss för att ta en fika tillsammans nästa vecka, plus att vi skulle hänga me på deras nästa fest och de skulle hänga me på en fest som är den 22:a.
Väl hemma så skulle vi käka middag och då var klockan redan halv tio. Det tog nämligen lite längre tid än vad vi hade förutsett. Sedan skulle vi börja kolla på film nummer ett; One missed call. Eftersom jag och Linda egentligen hatar skräckfilmer så stängde vi av efter ungefär 20 minuter. Usch och fy och blä! Sedan ringde födelsedagsbarnet Robin och ville träffa oss vid Forum. Sagt och gjort, vi går ut, men får sitta och vänta i ungefär 45 minuter. De där grabbarna har ingen tidsuppfattning.. När vi kommer hem så skulle vi börja kolla på film nummer två; John Tucker must Die. Men vi ändrade oss för att jag var så trött och låg och kollade på tv ett tag tills båda däckade.


Lördag, kortfattad: Vi vaknar, ätar frukost, kollar på början av John Tucker must Die, går och möter Mario vid Lillängens tågstation, åker till Sickla, provar lite kläder, åker till Forum, blir bjudna på en fika, går hem till mig, hämtar grejer, åker till Linda, kollar klart på John Tucker must Die, tomma på ideér så åker vi in till Slussen, messar Lindas kompis Evve, hon bjuder med oss på fest, vi åker med Evve och hennes kompis Sanne till Stureby, vi dricker lite grann och saker som hände där behöver ni inte veta ;) Sedan måste vi åka hem och när vi kommer hem så börjar vi kolla på Mamma Mia och äter lite fyllekäk och sedan går vi och lägger oss.

Det var våran helg lite kortfattat, eller ja, bedöm själva ^^

Nu ska vi gå och äta frukost, sedan hem till mig och till stan efter det. Linda ska kolla julklappar you know ;) Vi hörs senare. Ha det bra!

Puss på er! /
GLAS


Amanda - uppsats

Sitter just nu i datasalen 4.4 i skolan och skriver på min orsaksutredande uppsats i Svenska. Jag skriver om varför vi smsar så mycket, Sofie om varför det på senare tid har blivit en sådan sexhysteri och Linda om varför samhället är så utseendefixerat nu för tiden. Alla tre låter otroligt bra, vi försöker hjälpa varandra lite och jag tror att resultaten blir skitbra.
Mamma skrek att jag skulle vakna första gången klockan sju, jag gick upp vid åtta hahah. Jag var så sjukt trött, men som tur är så brygger Mamma alltid kaffe åt mig på morgnarna så då vaknar jag till lite grann i alla fall.
Min lugg var helt cp imorse, den stod åt alla håll och jag lackade satan, den ville inte som jag ville, men till slut så fick jag den att sitta som den ska.

Nu måste jag nog koncentrera mig lite och fortsätta med uppsatsen. Vi hörs senare. Ha det bra!

Puss på er! /
GLAS

Amanda - ego

Innan jag går och lägger mig tänkte jag lägga in en egobild på mig själv i min jättemysiga röda kofta, eller koftan är mammas.


Godnatt, sov gott nu.

Puss på er! /
GLAS

Amanda - jahapp

Jag som skulle se på Twilight direkt när jag kom hem, istället satt jag uppe och tittade på tv med mamma och pappa, så det kan gå.. Var ju hos min farmor idag, hon har fått en hundvalp, en blandning av fyra raser. 25% labrador, 50% new foundland, 12,5% rotweiler och 12,5% schäfer. Snacka om att den va söt! Man ser inte så bra på bilderna, men det var ett bra försök av "mästerfotografen" eller vad tycks? Hahaha.



Herregud vad den här sista bilden skriker: Ge mig godis, SNÄÄÄÄÄÄÄÄLLA :D

Äsch, jag sätter mig nog och kollar på Twilight en stund ändå tror jag, då kan jag somna gott när jag tänker på Edward Cullen (Robert Pattinson). Have i mentioned i'm going to marry him? Hahah, good luck, have fun som min käraste lilla Linda brukar säga ;)

Nu ska jag se lite på filmen och ringa ett samtal. Just det, grattis till en viss V som fyller 19 idag ;) Godnatt hörni!

Puss på er! /
GLAS

Amanda - nattinatt

Jag har ju lovat er en ny bild på mig där man ser min lugg så nu för en stund sedan tog jag fram kameran och tog lite bilder, låt höra vad ni tycker. Själv har ja hört att ja ser ut som Lady Gaga, en sextiotalsbrud och en pundare, hmm, behöver nog lite mer åsikter där. Hjälp mig nu!


Nå, vad tycks?

Kom hem för ungefär 45 minuter sedan, har varit hos Mario med lilla Linda, innan dess träffade jag Johan en stund och pratade. Skoldagen har väl varit helt okej, bara det att vi körde spinning på gympan, mina knän lade av efter ungefär 20 minuter. Jag har slatter så när knäna påfrestas för mycket så känns det som om någon sticker in en kniv och drar fram och tillbaka under min knäskål.. Men jag klarar mig, gör jag alltid ;)

Jag måste bara lägga in den här låten så att det inte bara är jag som får den på hjärnan. Mohahahah!

Lady GaGa - Love Games

Nu ska jag ta en dusch och sedan ringa Johan för ett traditionellt nattligt samtal och gå och lägga mig, vi hörs imorn. Godnatt

Puss på er! /
GLAS

Amanda - ingen reaktion

Har knappt fått någon reaktion idag i skolan på min lugg, lite konstigt med tanke på att den syns ganska markant. Men men, är folk blinda så är dem. Sitter just nu och har Arbetssätt och lärande, håller fortfarande på med den där uppgiften om självkännedom. Usch och fy och blä. Men man måste väl stå ut antar jag. Slutar tio i fyra idag, tyvärr. Ska kanske träffa Mario efter skolan, det märker vi.

Nu måste jag nog fortsätta med uppgiften, vi hörs senare. Ha det bra!

Puss på er! /
GLAS

Jag Saknar Dig


GLAS - Amanda har lugg och bakdag

Nu sitter vi här alla fyra hemma hos Amanda i hennes fotölj framför datorn. Vi har precis bakat klart våra lussebullar och klippt lugg på Amanda. Bild kommer senare. Hela dagen har varit fett flum och rolig.

Näe hörni, nu ska vi fortsätta flumma runt, ha det bra!


PUUUUWWZZ! /
FJORTIS GLAS

RSS 2.0