Amanda - FEKKE!

Sitter just nu i skolan och känner mig skittaggad, fest ikväll hos Sofie och fyfan vad kul det kommer bli! Päronvodkan är fixad och kvällen kommer bli sköööön! Älsklingen ska också med vilket betyder ännu mera kuligheter hahah ;)

Har bara kommunikation kvar och vi ska bara se på film så det blir chill som fan. Vi gjorde knappt något på studiepasset heller vilket är på både gott och ont men vad fan, skönare att sitta och snacka än att jobba, right?
Efter skolan blir det direkt till älsklingen, möta honom i hans skola, handla lite grejer och sedan direkt till Sofie. Vart vi ska sova är inte riktigt bestäm än, antingen blir det hos älsklingen eller hos Sofie. Det märker vi senare ;) Sen är ju också frågan om älsklingen får gå ut ikväll eller inte, han har varit lite stygg, ajjabajja. I och för sig så har väl jag lite att göra med det också men men, det löser sig alltid på ett eller annat sätt ;)

Nu ska jag sitta och ASGarva lite med mina homies Gabbi och Sofie i skolan, tack mina älsklingar, ni förgyller min dag! Älskar er båda.

Ha det bra, vi hörs senare, om vi kommer ihåg hur man loggar in på datan ;).

Puss på er! /
GLAS

PAAAAAAAARTY

hej sötnosar!
gud vilken rolig dag vi tjejer haft (jag, amanda och gabbi!) och ikväll blir det party hemma hos mig med ABSOLUT päron, favoriten, tror ni vi kommer har de kul eller inte? längtar. marcus ska med, robin ska me och emma kommer lite senare.. sen kanske de trillar in folk ju senare kvällen blir så röj var ordet :) för övrigt har dagen varit bra, chill lektioner och mest prat & god mat för en gångs skull, tack och lov. vi får dock sluta lite senare idag pga film på kommunikationen, sedan ska jag och älskade manda vänta på marcus, sen dra till robins plugg & sen är vi igång, självklart ska vi ha tonvis med godis och annat gott, det kommer bli en toppen kväll..

gabbi & amanda, jag älskar er så det gör ont, tack för att ni är ni :)
kram / s

Thank God It's Friday

Godmorgon!
kom till skolan lite tidigare pga de fuckade bussarna i haninge :/ snark. igår hade jag träning och ohåj så kul vi hade, jag och emma kunde inte sluta babbla om herrarnas otroligt snygga målvakt, erik eller adam hette han visst? tack mato, tihi. emma nannade hos mig och de är precis lika mysigt som vanligt, syster va också hemma så vi hade ett riktigt tjejsnack inne på toaletten när vi duschade, när ena duschade snackade de andra och "tittade på" haha det låter så jävla mobbat men de är så vi tjejer är, bekväma :)

vi pratade iallafall lite om mig, fredric, marcus.. emma, daniel.. michelle och hennes alla alla alla killar! herregud, kom iallafall fram till att jag inte orkar ha ett förhållande just nu, jag vill bara tänka på mamma och mina närmaste för jag har faktiskt kommit underfunt med att man kan må bra nära vännerna när dem stöttar en (förlåt för att jag är seg och fattat det typ nu) men bättre sent än aldrig.

idag har vi mentor, studiepass, mentor, svenska och kommunikation.. är ganska lame och jag funderade seriöst på att be mamma sjukanmäla mig idag för att jag var så otroligt trött, men här är jag och tänker stå ut! ikväll ska emma troligtvis stanna hos mig inatt igen, hon ska bara umgås lite med hennes söta pojkvän en stund, men han kunde inte nanna hos henne pga match och vice versa, ja! emma har en handbollspojke (tränare iaf) och det är ju ett plus, för vem vill inte ha en sådan? mohaha grattz emmis.

såg också att linda lämnat bloggen och att amanda är kär, vilken nyhet va? :) nej men jag är så glad för hennes skull för hon skiner som en sol dagligen så jag säger: tack till robin för att du tar hand om våran amanda, hon skulle troligtvis vad jag vet inte få någon bättre pöjk än dig. och linda, de suger att du bara lämnar bloggen pga allt som hänt, ja det är väldigt mycket som händer, men gräv inte ner dig? prata med oss istället, vi är väl dina vänner forftfarande? I want to be.. men ja..

ibland är det tyvärr så att vissa inte tål kritik..

Amanda - herregud!

Okej, jag har verkligen inte mycket att gnälla på i mitt liv just nu men det finns en del smågrejer som jag bara måste få ur mig. Jag äter som en häst! Det började nu efter att jag var sjuk, okej att jag har börjat äta frukost och faktiskt inte somnar i skolan pga det men det gör också att jag blir STÖRT hungrig resten av dagen. Jag tänker inte ens säga allt jag åt till middag.. När pappa till och med frågar mamma om hon har kvar nåt graviditetstest så blir man lite orolig över ens matvanor. Men det lägger sig väl snart antar jag. Kroppen kompenserar säker för förra veckan när jag inte åt någonting, så det är väl ingenting att oroa sig över.

Sedan så har vi en annan sak, jag ska gå rakt på sak och jag skiter faktiskt fullständigt i vad de inblandade tycker men vi har haft ett litet bråk GLAS i mellan och det har orsakat att personen som skrev inlägget innan mig har hoppat av bloggen, eller det är i alla fall det jag tror är anledningen, rätta mig gärna om jag har fel Linda. Sedan för ett tag sedan så fick ju Sofie nåt ryck (? :P) och raderade alla hennes tidigare inlägg. Sedan har vi lille Gabriella som aldrig skriver någonting och sist men inte minst så har vi lilla mig. Lilla kärlekskranka mig som har blivit så sjukt dålig på att uppdatera! Men vet ni vad, alla vi har olika och rimliga anledningar till varför vi inte skriver, överhuvudtaget eller bara lite mindre, längre och min är följande: Jag är kär, kär och lyckligare nu än vad jag har varit på jag vet inte hur länge, så ni får ursäkta mig men när jag mår såhär bra och bara vill vara med min älskling hela tiden så orkar jag inte "slösa" tid på att skriva i bloggen. Jag har mitt liv och jag skriver om det händer någonting som jag tycker är spännande eller helt enkelt när jag känner för det, jag tänker inte skriva varje dag och leka storbloggare, för let's face it; i suck! Men nu vet ni det i alla fall, ni som inte uppskattar inlägget inom GLAS får gärna säga till så ändrar JAG det, inte ni, okej, jag! :P

Nu ska jag kolla när min buss går imorn, kolla upp vad lite saker kostar på nätet och gå och nanna, vi hörs kanske imorgon eller någon dag i alla fall. Godnat, ha det så bra!

Puss på er! /
GLAS

Klart slut

Skulle bara säga hej då, drar mig ur den här bloggen nu så "no more Linda in the house."

Fungerar nu, I think

nu har iställningarna ändrats så tror att bloggen ska fungera att kommentera på :)

kram / s

Onsdag

hej allesammans!
här sitter vi jag (sofie), gabbi och linda då vår italienskalärare är hemma och vår lektion inställd. lilla amanda sitter inne på spanskan med lenita, som är skön men samtidigt mardrömslärare när det kommer till läxor. det suger att vi överhuvudtaget kom till skolan då vi bara har en lektion på idrott som linda inte kan vara med på för hon e sjuk och jag inte kan vara med på för att jag är allergisk mot klor, amanda får inte träna på två månader pga körtelfebern så ja, det är bara stackars gabbi som måste simma en längre distans.

senare ska jag iallafall hem och plugga , ett måste då vi fått högar med läxor från bara vaselin på samhällskunskapen, bajs på honom! sedan måste tjejerna skriva engelska som dem ska ha muntligt imorgon och jag ska läsa nummer 2 av the snapper som vi sedan ska skriva en essä om, blah..

jaja, skulle bara updatera eftersom vi suger på det, ha det fint! puss
/ GLAS

Swallow

sunday!

idag blir det handboll med emma kl 4, herrarna och damerna spelar.. ska bara titta, min läpp.. omg! medans mamma trallar runt med sitt nya fina hål i naveln och upplever noll smärta eller svullnad, så måste jag knarka alvedon och vitamintabletter samt saltvatten för att hålla mig fräsch i käften, det ser ut som någon slagit mig lagom hårt på läppen, ett plus är iaf att jag kan prata och äta som jag inte alls kunde när jag gjorde mitt hål i tungan. det är faktiskt jävligt fint i läppen och jag stortrivs, det enda negativa är att läkestaven är enorm samt i silver, jag hatar silver! men direkt när jag är klar så ska jag byta till en ring troligtvis, can't wait! och jag kan inte pussas med någon på två månader, skönt va? :) I think it's wonderful.

nej, mamma åker idag så jag är lite deppig, men min moster kommer förbi och kanske mormor och morfar, sen ska jag umgås med min älskade emma som jag älskar mest över allt och som alltid varit min bästavän, det finns ingen bättre än dig stumpan!

aja, ville bara ge er en update. and for the record - i'm fat! kram!


"another day without you with me, is like a blade that cuts right through me. but I can wait, I can wait forever. when you call my heart stops beating, when you're gone it won't stop bleeding. but I can wait, I can wait forever."


dagens låt: simple plan - I can wait forever
och ja! det är bara för att jag gått och blivit emo.. no way

Vilket jävla väder!

Fyfan vilket äckligt uttröttande väder, man vill bara ligga kvar i sängen hela dan men det kunde jag inte göra för älsklingen var tvungen att åka hem. Inte många timmars sömn blev det heller, men vi får väl skylla oss själva som ligger vakna tills klockan sex hahah.

Sitter just nu och väntar på att min blodssyster och min lillasyster ska komma hit, alltså Linda och Kim. Har saknat de filurerna lite smått under tiden jag har varit isolerad, vilket jag i och för sig fortfarande är, och så hoppas jag på att älsklingen får komma förbi senare igen. Vi får också middagsgäster här hemma, mammas kusin Johnny och hans fru Fia, några av de skönaste människorna i världen säger jag bara. Så det ska nog bli roligt, men nu ska jag loda lite framför datan tills jag ska gå till bussen och möta mina små systrar, ni får ha det så bra så länge och så hörs vi senare.

Puss på er! /
GLAS

Robin, du är underbar. Min lilla älskling <3

It's saturday and i'm in love

Hej allesammans!

idag är det lördag och mamma är hemma, mysigt. igår hade vi bara typisk hemmakväll med godis, rambo är också hemma vilket är otroligt skönt eftersom saknaden efter den lilla lurviga filuren har varit stor. om nån timme eller två ska vi in till stan för fika och sedan piercingar! kan inte sluta tänka på hur ont det kommer att göra. ikväll ska vi se på handbollen och chilla, mamma åker hem imorgon och det får mig att förstå hur snabbt tiden har gått :/ jag kommer att sakna henne galet.

nåväl, ska inte skriva mer nu, ha det bra :) kram / s

Fortfarande isolerad

Hejsan allihopa, sitter just nu och väntar på att mamma och pappa ska komma hem från affären med lite mat. Hoppas att mina önskemål om kyckling och klyftpotatis gick fram hahah. Senare kommer älsklingen och eftersom jag fortfarande måste sitta inne så har vi bestämt oss för att hyra film. Wihoo, jag får gå ut och hyra film i alla fall.. Jag ska  få välja en och Robin ska få välja en så vi får väl se vad vi får för blandning med tanke på att vi har ganska olika smak när det gäller film.

Igår köpte jag ny mascara och nytt puder som jag inte kunde låta ligga tills jag verkligen behöver använda det, alltså tills på måndag när jag ska tillbaka till skolan, så jag sminkade mig idag, pudret är bra som vanlig och mascaran var över förväntan, köpte den nya som det går reklam om, collagen någonting. Den var faktiskt riktigt bra. Ska nog fortsätta köpa den tror jag.

Jag saknar tjejerna som fan, kan verkligen inte vänta tills jag kommer tillbaka till skolan och får träffa de andra tre igen :) Livet blir mycket roligare med dom.

Nu ska jag fortsätta se på One Tree Hill och vänta på mat. Vi hörs senare, ha det bra!

Puss på er! /
GLAS

Börjar om

hej allesammans, sofie här!
från och med nu börjar jag om, ingen idé att ens ta upp varför, men det är vad jag känner är bäst :) det har inte hänt så mycket denna vecka alls, vi hade ap-kul igår på friluftsdagen och jag har inte skrattat så mycket på jättelänge. jag har bott ensam hemma hos mamma då hon inte är hemma, men idag kommer hon hem över helgen och vi ska ha det riktigt mysigt med tjejsnack och allt, dessutom ska vi pierca oss, både mamma och jag, hon är cool tycker ja, älskade mamma! idag har jag italienska-omprov för övrigt och jag hoppas att min lärare anna-karin har gett den läraren som ska hålla i omprovstiden provet, för ja.. den där läraren är den slarvigaste jag vet, snark!

amanda är fortfarande sjuk, och det suger faktiskt.. vi tjejer vi har kul i skolan, men vi är bara tre, vi är inte de ultimata fyra som vi alltid annars är, men amanda kommer nästa vecka och då blir det tio gånger roligare än vad vi redan har haft.. tjiho! jag saknar dig amanda.

för övrigt tycker jag att gabbi och linda är det sötaste jag vet!

Amanda - frisk enligt mig själv

Hejsan allihopa! Jag anser mig själv vara frisk nu men jag får inte gå ut förrän nästa vecka. Jag är helt isolerad i mitt eget hem och vet ni vad? Det är inte direkt kul. Jag har ingenting att göra längre förutom läxor, och hur kul är det? Man vet att det har gått långt när jag till och med börjar längta tillbaka till skolan! Men mest av allt längtar jag tillbaka till tjejerna. I alla fall, en kort sammanfattning av min "hemmavecka" som har gått.

Förra torsdagen: Vaknade och mådde skit, åkte till doktorn och blev diagnostiserad med körtelfeber.. Åkte hem, åt ingenting och försökte dricka så gott jag kunde.

I Fredags: Mådde ännu sämre än torsdagen och stannade såklart hemma från skolan. Låg mest i soffan och degade. Sov inte ett piss denna natt.

I Lördags: Mormor och Morfar samt Robin hälsade på, jag var inte direkt jätterolig att vara med med tanke på att jag inte hade ätit något på flera dagar och jag gick på febernedsättande. Sov ingenting denna natt heller.

I Söndags: Samma sak som fredagen.

I Måndags: Åkte till doktorn. Tog snabbsänka och hade över 160 (de kan inte mäta över 160 med maskinen så vi vet inte exakt hur hög den var) och en frisk människas sänka ska vara på runt 10. När jag mätte sänkan så fick jag alltså ta blodprov, vilket jag hatar, jag är nämligen dödligt rädd för nålar. Ingen aning varför, det bara är så. 

I Tisdags: Jag började äta, kände att jag var tvungen med tanke på att jag inte hade någon som helst styrka i kroppen, jag kunde inte ens lyfta mitt vattenglas. Men mest för att jag annars hade blivit inlagd på sös och fått dropp istället. Ännu en nål, usch usch!

Igår: Åkte till doktorn igen, pigg som fan och hon sade att jag inte behövde komma tillbaka, bara om jag började må sämre, men jag hade ingen feber igår och jag åt normalt så jag kommer inte åka tillbaka till sjukhuset på ett jävla bra tag om jag får bestämma själv! Robin kom också och hälsade på, men jag får inte börja pussa på honom igen förrän om 6 dagar. Ja, jag räknar hahah. Vill ju inte att min älskling ska må lika dåligt som jag gjorde. 

Jag hade faktiskt en jävla tur att min körtelfeber gick över såpass fort. Linda mådde dåligt i ungefär en månad, lite mer när hon hade det, för mig gick det över på inte ens en vecka. Fast man vet ju aldrig, det kan ju komma tillbaka. Plus att jag kan få något annat också nu när mitt immunförsvar är så svagt. Men vi håller tummarna, right? ;)

Åh herregud så långt det här inlägget blev, jaja, ni behöver ju inte läsa allt om ni inte vill hahah. Vi hörs lite senare, ha det bra!

Puss på er! /
GLA

Amanda - sjuk

Jag kommer att ta en paus i skrivandet ett tag, hur länge vet jag inte med tanke på att jag inte vet när jag blir frisk igen. Men det blir väl runt 1 - 2 veckor. Jag har körtelfeber och största delen av min vakna tid så är jag mest yr och illamående pga den höga febern. Var hos doktorn i torsdags och fick diagnosen och ska dit igen på måndag. Ni behöver inte oroa er, jag kommer tillbaka, starkare än någonsin. ;)

Saknar dig älskling.. <3

Puss på er! /
GLAS

Amanda - har ingen rubrik

Godkväll/natt allihopa! Sitter just nu och kollar på RAW med Eddie Murphy från - 87, den är så sjukt rolig, Eddie Murphy är så skön. Men i alla fall, tänkte ge er en liten kort sammanfattning om min helg:

I fredags mötte jag Emelie i slussen vid halv två, meningen var att Kim också skulle följa med men hon låg och sussade för länge hahah. Anledningen till varför jag träffade Emelie såpass tidigt när jag fortfarande hade lov var att vi skulle åka till Robins skola och hälsa på, jag klarar mig inte så länge utan älsklingen ska ni veta, men eftersom han slutade runt fyra så fick jag och Emelie gå runt i Globen och kolla lite. När han slutade så hade Kim kommit och jag, Robin och Kim åkte hem till mig medans Emelie åkte hem, hon skulle vara barnvakt åt hennes gudomliga lillesyster och på kvällen tog vi en fika med Ellie Café 60, det var faktiskt såpass varmt att man kunde sitta ute som tur var, så mycket skönare att dricka kaffe med en cigg i andra handen. Sedan åkte jag, Robin och Kim hem till mig, vi skulle se på en film men vi hann inte för då hade klockan blivit rätt mycket och de åkte hem ungefär två timmar efter att vi hade kommit hem.


I lördags ringde jag Emelie på morgonen, åkte till Ektorp och tog en promenad runt Duvnäs med henne, precis såsom vi brukar göra, speciellt om vi inte har träffats på ett tag, då har vi ungefär en timma på oss att berätta allting hahah. Sedan åkte jag till Mormor och Morfar, lilla Mormor fyllde nämligen år. När vi åkte hem så åt jag middag och gick sedan och mötte Robin vid busshållplatsen. Vi fick sedan ett ganska kort men givande samtal från Linda som säger att vi ska ta nästa tåg och så ses vi i Sussen, puss. Sagt och gjort, vimötte henne och Kim i Slussen och gick än en gång till Café 60. Lite för kallt för att sitta ute men vi gjorde det ändå, mig spelar det ju ingen roll, jag har min lille ponke som värmer mig :). Sedan åkte vi alla fyra tillbaka till Älta, lämnade av Linda vid Älta gård och fortsatte mot centrum där vi stod och väntade på nästa buss, vi frös satan men kul hade vi hahah. Min lilla Kim :). När nästa buss kommer så åker jag och Robin hem till honom, dricker te, kollar på film och bara myser. Jag vill verkligen aldrig sluta mysa med min lille älskling. Oemotståndlig är vad han är <3. Filmen var slut vid tre, men vi var inte trötta så vi pratade, myste och rökte fram tills halv sju på morgonen. Och vi båda skulle gå och lägga oss tidigt den dagen, skola ni vet..

Igår (söndag) vaknar jag upp bredvid älsklingen, vi går upp, äter frukost och får sedan skjuts till Älta gård och går hem till Linda. Sedan åkte vi in till stan, mötte Emelie, köpte cigg, mötte Evve, gick till Donken i Slussen och kollade sedan vilken väg som gick snabbast till våran skola. Den flyttade ju till Skanstull nu i år och vi fick ingen vägbeskrivning eller någonting från skolan. Jaja, huvudsaken är ju att vi vet vart den ligger och hur man tar sig dit nu. Tack älskling. Sedan åkte jag hem, städade mitt rum och har suttit vid datan sedan dess. Saknar älsklingen, men som tur är så har jag bara upprop imorn och ska därför åka och hälsa på honom på hans lunchrast.

Åh herregud så mycket klockan är, har halvkollat på filmen under hela tiden jag har skrivit inlägget så det har väl tagit runt en timma att skriva det här hahah.

Måste bara lägga upp en bild som jag tycker är så söt på älsklingen min :) don't hate me for this baby ;)

Bara min <3

Nu ska jag nog försöka gå och sova, det kommer inte gå så bra men vafan, försöka duger, eller hur? Godnatt, sov så gott!

Puss på er! /
GLAS




Amanda - jag har tråkigt

1. Haft samlag med fler än 5 st?  ja..
2. Tagit smärtstillande? ja
3. Brutit ett ben? nej, *peppar, peppar, ta i trä!*
4. Haft sex utomhus? ja
5. Haft mer än 10 sexställningar? ja
6. Bitit någon i tån? ja, hahah
7. Gjort ett sugmärke på någon? ja
8. Supit tills du däckat? ja! ett antal gånger sisådär.. humhum
9. Älskat någon så d,u gråtit? ja
10. Ätit papper? ja, favoriträtt you know ;)
11. Kysst en 30-åring? nej
12. Haft sex med någon du knappt känner? ja..
13. Kört klädpoker? ja
14. Tatuerat dig? nej
15. Piercat dig? räknas öronen?
16. Bitit dig själv i handen? ja
17. Pussat en groda? nej
18. Hånglat med någon av samma kön? bara ett hundratal gånger
19. Hånglat med någon annans kille/tjej? ja
20. Hånglat med en kompis kille/tjej? ja
21. Svikit en vän? ja..
23. Haschat? ja..
24. Sniffat? nej
25. Tagit någon form av morfin? ja
27. Ätit massa tabletter? ja
30. Bott hos en fosterfamilj? nej
31. Har en kontaktperson? nej
32. Varit otrogen? nej
33. Slagit någon du älskar? ja
34. Spytt på någon? ja
35. Haft maginfluensa? ja
36. Varit med barn? nej
37. Lyssnat på Håkan? nej!
39. Gjort en slöjdlärare arg? jadå ;)
40. Haft tandställning? nej
41. Ett roligt skämt på g? det var en åsna som gick på ett majsfält och eftersom det var väldigt varmt den dagen så blev alla majskornen till popcorn, men åsnan trodde att det var snö, så han frös ihjäl hahah :D
42. Har du träffat Leif Loket? nej
43. Haft trekant? ja
44. Köpt kyckling för veckopengen? nej hahah
46. Hjälpt en granne? ja
47. Blivit omskuren? nej
48. Träffat någon från internet? ja
49. Haft sex med en vuxen när du var barn? enligt lagen var han 18 men tamejfan inte i huvudet ;)
50. Dyrkat någon känd seriefigur som barn? kalle anka ffs! :D

Puss på er! /
Glada GLAS

Amanda - kärlek

6/1-09, vårat datum! Sex dagar med dig non stop, och nu när skolan börjar måste jag vara utan dig.. Kommer kännas tomt men man det är bara bra att man får sakna varandra lite ibland också. Min lilla ponke, bara min :) Robin, jag är så glad att du har kommit in i mitt liv! Nyårsafton, klockren dag att träffas på hahah. Tack Linda :)

 <3

Jag är så glad just nu, my own personal brand of heroin.
Ha det bra allihopa!
Puss på er! /
GLAS

Amanda - hos Linda

Dagens (eller snarare gårdagens nu):
Humör: Glad och allmänt uppåt
Plus: R
Minus: Pappa
Kläder: Blå stuprörsjeans med dragkedja vid vristen från Gina Tricot, Svart tight linne från JC och Svart kofta med hög krage från Gina Tricot samt min skinnjacka
Frisyr: Utsläppt med luggen framme
Drog: Mörk choklad
Låt/låtar: Blink 182 - I Miss You
Måste: Ringa Mamma och Pappa
Saknad: Anna
Önskan: Att livet fortsätter lika bra som det är nu
Person: R och Linda

Det var en liten förklaring av min dag. Den spenderades mestadels hemma hos Linda med henne och R men också i Slussen med samma människor plus Evve. Sedan åkte vi tillbaka till Linda och jag och R lekte osociala heheh.

Jag och Linda skrev ju på ett kontrakt på nyår när vi fortfarande var nyktra där det står att vi inte får äta några sötsaker förutom minst 70% mörk choklad och att vi får unna oss en onyttig sak i månaden. Herre min gud, man skulle nästan kunna tro att jag var full när jag skrev på det hahah. Men hey, det är ju bra för kroppen right. Sedan så ska vi bara komma på ett sätt att sluta med cigaretterna också hmhm. Lycka till säger jag bara. Men i alla fall, jag får bara äta nyttigheter nuförtiden, och jag mår piss hahah. Jag älskar mitt godis och min läsk. Det är underbart hahah. Men nej nej, nu ska man leka nyttig här. Antar att det blir lättare efter ett tag. Men det märker vi..

En annan smart sak som lilla jag och lilla Linda har tänkt ut är att vi inatt ska vara uppe hela natten, och att vi kanske ska tagga till en viss mr. E senare. Ännu en grej som vi får se om vi lyckas med hahah. Vi ska bara vänta på att Lindas päron åker, de ska till flygplatsen för att åka till fucking Thailand dom jävlarna!! Jaja, vi får väl frysa ihjäl här i Sverige helt ensamma antar jag.

Nu ska vi vänta tills de åkter om ungefär 20 minuter och sedan göra kaffe och sticka iväg, snacka om att vi är skumma hahah. Vi hörs imorgon, lr snarare idag. Godnatt, sov gott.


Denna bild är till två personer, Linda och, ja ni kan ju räkna ut själva vem som är den andra ;)

Puss på er /
GLAS


I'm walking on sunshine

Godnatt allihopa är väl mest passande att säga antar jag hahah. Allting känns bara så bra just nu, jag är så glad, humöret är på topp. Dock saknar jag min älskade lilla Sofie :(  Det är ganska många dagar tills hon kommer hem men jag får väl stå ut. Har en del att berätta för henne nämligen ;)

Jag och Linda har precis lämnat R vid busshållplatsen, den filuren är en av anledningarna till varför jag är så glad just nu :D, och nu sitter vi här hemma och ska försöka lista ut vad vi ska göra nu. Egentligen borde vi väl sova men ingen av oss är sådär jättetrött, så vi får se hur det blir med det.

Tänkte visa nåra bilder på hur jag såg ut på nyårsafton. Som tur är så togs inga bilder efter det här hahah.

Enligt Linda såg jag ut som en snygg bimbo hahah, avgör själva :P

Nu ska vi nog börja tänka på refrängen, jag vill bara att morgondagen ska komma så fort som möjligt. Godnatt, sov gott!

Puss på er! /
GLAS

RSS 2.0