Amanda - stress helg

Herregud, det här är första timmarna man har kunnat ta det lite lugnt den här helgen. Har bara varit hemma och pyntat och bakat idag. Eller jag vaknade ju upp hos Linda men sedan så tog jag mig hem för att jag och Mamma skulle handla och sen skulle det bli julpyntning hemma.

I fredags var vi som sagt på bio med Julia. Herregud vad man saknar den helt überglada personen. Skönt att man får träffa henne lite då och då i alla fall. :)  Jag vet att både Sofie och Linda redan har berättat om Twilight men jag måste ju såklart berätta vad jag tycker också. Jag älskar vampyrer! Jag älskar filmen, jag älskar Edward (Robert Pattinson), jag älskar kärleken de har. Jag älskat allt. Jag lovar er, den här filmen knäcker både klassiker som Titanic och Moulin Rouge. Tro det eller ej men jag lovar att det är många där ute som håller med mig på den punkten.

Igår så vaknade jag och Linda runt halv ett - ett, vi skulle egentligen upp klockan tolv, för vi vet hur sega vi är på morgnarna. Vi skulle vara inne i stan vid tre. Jag skulle träffa Robin och Linda och Kim skulle träffa två av deras kompisar. När vi hade varit i stan så åkte jag och Linda först hem till mig och hämtade lite saker som jag skulle ha med till henne. Sedan åkte vi till Älta, sedan bar det av igen för att köpa cigg, samt sedan in till Slussen och tillbaka till Älta. Senare på kvällen så åkte vi till Tyresö och träffade några gamla polare till Linda. Sedan blev vi hämtade i Gullmars och gick och lade oss.

Nu ska jag också börja gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorn.. Usch för skola. Men hörni, imorn är det 1:a December. Och just det, glad advent eller vad man nu säger. Ha det bra och sov gott.


Måste bara lägga upp den här bilden så att ni som inte har sett filmen kanske förstår vad jag pratar om när jag menar att jag ska gifta mig med en vampyr, och inte vilken vampyr som helst! Edward Cullen ska det vara! Hör du det Linda!

Puss på er! /
GLAS

Amanda - blablabla

Kom inte på någon bra rubrik så det fick bli som det blev helt enkelt. Sitter just nu i 4.4 men resten av GLAS, har precis ätit lunch och tagit en cigg. Nu sitter man här igen och lodar, fast man borde plugga.. Fy skäms på mig! Alla andra är duktiga och jobbar men jag? Nej då hahah.  

Vi ska ju på bio ikväll, ska se Twilight, ska bli skitkul. Julia ska nämligen med också :D

Näe nu måste jag skynda mig, vi hörs senare. Ha det bra.

Puss på er! /
GLAS

Amanda - migrän

Hej hörni, antar att jag egentligen borde ligga och försöka sova nu, men jag har sovit i ungefär tre timmar på soffan idag så jag är inte särskilt trött.. Jaja, min dag bestod av skolan, åka hem med Linda, Mamma och Pappa kommer hem, äter och åker sedan till en av mammas kusiner som fyller år idag. Då sov jag ett tag, gick upp och tog en cigg, sov igen. Rolig dag va? Hahah. Sitter just nu och lyssnar på Sum 41 - Still Waiting, älskar den låten. Men jag har återupptäckt en gammal låt av My Chemical Romance - Heaven Help Us



Texten är så bra, låten är bra, sångaren är så sjukt snygg, älskar allt med My Chemical Romance, kommer alltid vara dem trogna, sen va ni tycker om det är erat problem. ;)

Hear the sound
The angels come screaming
Down your voice
I hear you've been bleeding

Make your choice
They say you've been pleading
Someone save us

Heaven help us now
Come crashing down
We'll hear the sound
As you're falling down

I'm at this old hotel
But can't tell if I've been breathing or sleeping
Or screaming or waiting for the man to call
And maybe all of the above
Cause mostly I've been sprawled on these cathedral steps
While spitting out the blood and screaming
"Someone save us!"

Heaven help us now
Come crashing down
We'll hear the sound
As you're falling down

And will you pray for me?
Or make a saint of me?
And will you lay for me?
Or make a saint of?

Cause I'll give you all the nails you need
Cover me in gasoline
Wipe away those tears of blood again
And the punchline to the joke is asking
Someone save us

Nu ska jag röra mig mot sängen vare sig jag är trött eller inte, jag måste sova. Börjar klockan nio imorn, vilket betyder uppstigning vid klockan sju.. Jaja, vi hörs imorn igen. Ha det bra.

Puss på er! /
GLAS

Amanda - skolan

Sitter just nu och har rast mellan mina enda två lektioner idag, har haft spanska och ska ha engelska. Ska ha ett test på engelska och jag vettefan om jag kommer klara av det, har nämligen inte pluggat, det är om de olika stadierna i det engelska språket, om hur det har utvecklats och bla bla bla. Kommer gå åt helvete hahah. Önska mig lycka till!

Nu ska jag gå ut och ta en cigg, vi hörs senare.

Puss på er! /
GLAS

Amanda - tankar

De bara flyger runt i mitt huvud just nu, så mycket som händer runt omkring mig. Och jag kan inte stoppa det.. Varför kan inte allting bara vara bra? Alltid ska det vara någonting fel.. Jag förväntar mig inte att alting ska vara perfekt, för det kommer det aldrig att vara, men det kan väl vara bättre i alla fall. Skönt att jag fick prata lite med en person idag bara. Saknat honom väldigt mycket, tro det eller ej.

Bara en låt som jag har älskat sedan första gången jag hörde den, älskar My Chemical Romance nu och för evigt.

Love is as red as the rose on your coffin door
What's life like bleeding on the floor

You'll never make me leave
I wear this on my sleave
Give me a reason to believe

So give me all your poison
And give me all your pills
And give me all your hopeless hearts
And make me ill

You're running after something
That you'll never kill
If this is what you want
Then fire at will

Preach all you want but who's gonna save me?
I keep a gun on the book you gave me,
Hallelujah, lock and load
Black is the kiss
The touch of the serpent son
It ain't the mark or the scar that makes you one,

Puss på er! /
GLAS

Amanda - hoppas

Kom hem för ungefär 40 minuter sen, var hos Mario, inte träffat den filuren på ett tag. Min och Lindas lilla gröna apa! :D
Och vet ni en sak? Jag fick inte pisk när jag kom hem fast jag var en halvtimma försenad. Kors i taket!
Var i Forum med Kim och Linda i ungefär tre timmar, köpte Lindas julklapp och hon blev lite sur när jag och Kim gick och viskade om den hela tiden hahah.


Nu har jag suttit och tänkt ett tag och jag vill att en speciell person ska veta det här;

Jag hoppas av hela mitt hjärta att du inser att du fortfarande är min bästa vän, jag kanske inte är din bästa vän längre men jag vill fortfarande vara. Jag vill att vi ska hitta tillbaka till hur vi hade det förut. Det var inte länge sen, eller hur? Eller i dina ögon kanske det var det.


Du betyder mer än du tror.. Jag älskar dig!

Puss på er! /
GLAS

Amanda - förälskelse

Lugna er, inte i någon kille, bara i den här förbannad bra låten!

Pantera - Walk, tack Linda som gjorde så att jag fick upp ögonen för den!

Lyssna och njut!

Puss på er! /
GLAS

Amanda - Abretssätt och lärande

2 timmar och 20 minuter lång är den här förbannade lektionen. Läraren är ett sömnpiller men för första gången får vi en uppgift som är någorlunda rolig. Vi ska skriva om självkännedom. Om hur vi uppfattar oss själva, hur vi tror att andra uppfattar oss och om hur andra uppfattar oss. GLAS är brutalt ärliga mot varandra och det är bara bra. Vi skulle få några vänner att skriva fem bra saker om en och fem dåliga. Jag själv tycker att det är bra att människor är ärliga mot mig och säger vad de tycker om mig. Om jag har någon dålig sida (vilket jag vet att jag har många av) så vill jag gärna veta det, jag vill att folk ska vara ärliga om och mot mig.

Men i alla fall, senare idag så ska jag och Linda åka till Forum och kolla lite julklappar, jag vet redan vad jag ska köpa till henne men jag har ingen aning om vad jag ska köpa till Gabbi eller Sofie. Men vi tjejer bestämde oss för att vi skulle köpa julklapparna till varandra under mellandagsrean istället med tanke på att de andra i GLAS har ganska stora familjer som de ska köpa till också. Jag däremot ska bara köpa till Mamma och Pappa i min släkt, jag skiter i om de säger att de inte vill ha någonting, de ska få någonting vare sig de vill eller inte.
Eftersom Linda ska följa med till Forum och jag har bestämt mig för att köpa hennes julklapp redan nu (jag har hittat någonting som jag tycker passar väldigt bra) så får hon gå runt och vandra lite ensam ett tag och jag får se till så att hon inte förföljer mig. Hahah.

Näe nu måste jag fortsätta med uppgiften, vi hörs senare.

Puss på er! /
GLAS

GLAS - skolan

Snart har vi lektion, Arbetssätt och lärande... Fuck it!
Linda kom på en fett fin dikt asså;
Apor är gröna och Gabbis skåp är blått,
Nu ska de rimma men jag kommer inte på nått!


Haha. Sofie tycker att hon är bäst! Är det nån annan som tycker de?
Amanda och Linda ska åka till forum efter skolan och handla julklappar, det ska bli kul. Det är ju faktiskt dax att börja handla eftersom det är MINDRE än en månad kavr till julafton!
Nu ska Amanda kolla en sak på datorn såå...

Peace out! /
GLAS

Amanda - förlåt mig

Jag vet att det är mitt fel, det är ingen annan än jag som kan ändra på det. Bara jag, med lite hjälp men det är trots allt mig det handlar om. Det är jag som har gjort fel. Jag vill bara, om jag har sårat någon under tiden att ni ska veta att det absolut inte var min mening. Jag säger uppriktigt förlåt, och det är svårt för mig att säga. Anledningen till varför jag skriver det här är att en av de människor jag anser vara en av mina bästa vänner har berättat en sak för mig som jag har haft i bakhuvudet ett bra tag men inte riktigt insett. Jag ber speciellt om förlåtelse till henne. Mitt hjärta, du är värdefull, glöm aldrig någonsin bort det!

Hoppas du förstår..

Puss på er! /
GLAS

P.S, Lovar att jag är på bättre humör imorgon.

Amanda - dåligt humör

Varför i helvete är jag på så dåligt humör?! Blev det när jag åkte ifrån skolan, har betett mig som en förstaklassens bitch sedan dess. Vafan är mitt problem?! Jag dampar sönder på att jag dampar sönder.. Har sovit på soffan idag, knappt pluggat någonting, läst lite i svenska boken. Men en sak som jag inte tänker göra överhuvudtaget är Arbetssätt och Lärande, aldrig i livet att jag gör den uppgiften hon gav oss. Inte för att jag inte orkar, utan för att jag känner att hon inte behöver veta det som uppgiften går ut på, låter dumt jag vet men om ni skulle ha sett uppgiften så skulle ni förstå.
Nu ska jag fortsätta vara sur antar jag, tänkte gå och lägga mig snart, men jag måste plugga och det kommer väl bli så att jag sitter uppe halva natten som vanligt..

Aja, vi kanske hörs sen i alla fall..

Puss på er! /
GLAS


Amanda - morgon?

Det är omänskligt att gå upp när det fortfarande är mörkt ute! Plus att det blåser, det är i och för sig rätt mysigt när man älskar snö, och det är minusgrader, vilket betyder att man måste klä på sig mera kläder! Med andra ord, förutom att det är mörkt så är jag supernöjd! Ja, jag är konstig, jag har aldrig sagt något annat, men ni får faktiskt stå ut med det, suckers!

Just nu sitter jag här i bh och trosor och ska välja ut vad jag ska ha på mig medans Linda sitter och fönar sitt hår på övervåningen. Just det, min kaffekopp står där uppe, måste sticka hörni, vi hörs senare idag.

Puss på er! /
GLAS

Amanda - Da Vinci koden

Sitter just nu och kollar på slutet av Da Vinci koden med systra mi. Den här filmen får en verkligen att fundera. Är det sant? Har allt det här hänt? Lever Jesus arvinge nu? Har han ens någon arvinge? Hahah, herregud vad djup man blev här nu då. Nu får jag ta och passa mig.

Idag tog jag, Linda, Mamma och Pappa en promenad, eller Mamma och Pappa avvek efter tio minuter medans jag och Linda tog bussen till Ektorp och mötte upp en kompis till mig som jag inte hade träffat på ett bra tag. Skönt att se att han inte har försvunnit från jordens yta totalt hahah.
Sedan när vi kom hem tog vi två koppar te och satt och njöt av värmen. Just nu är det nämligen över 4 minusgrader ute. Det är äntligen vinter! Och imorn kommer det vara ännu värre väder än idag, eller för oss snöälskare; bättre väder. Det ska bli snöstorm! Jippie! Vi kanske inte ens kan ta oss till skolan imorn hahah. Synd bara att det ska regna nästa vecka! Buhu! Men men, man får väl njuta så länge det varar. Jag tänker i alla fall ta vara på det här vädret och hoppas på att det blir lika bra på Julafton, (som det bara är en månad kvar till om fem minuter!) inte som förra året med 12 plusgrader.

Jaja, det är väl dags att gå och lägga sig snart antar jag, fast man inte är speciellt trött, inte direkt som igår när vi däckade i soffan hahah. Men i alla fall, vi hörs imorn hörni. Ha det bra.

Puss på er! /
GLAS

Amanda - bilder från i fredags kväll/natt

Hejsan, här kommer bilderna som jag lovade att lägga upp från i fredags;

Först har vi Sofies Fredric när han och bandet spelar. Jävlar vilket drag det blev trots att vi inte var så många där!


Sedan har vi en till bild från spelningen där Sofie står och tittar på sin lilla älskling.


Och därefter kommer lite bilder på mig och Gabbi i bubbelpoolen hahah.




Samt en bild på mig från igår i Lindas mössa.


Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi senare, det kommer bli några inlägg till från våran sida. Ja, jag säger våran sida för att lilla Linda ska sova hos mig en natt till :D Syster!

Puss på er! /
GLAS

Amanda - pulkaåkning på hög nivå!

Här är en fin film på mig när jag åker pulka!


Och här är en ännu finare film på när Linda åker pulka!


Enjoy!

Puss på er! /
GLAS

Amanda - färdigfixad

Nu är i alla fall jag klar att gå till Forum, till skillnad från vissa andra, Linda, humhum hahah. Som sagt så ska vi kolla julklappar med mor min, vi ska nämligen gå med Lindas mamma nästa helg och faktiskt köpa julklappar, idag ska vi bara kolla. Och vem vet, mamsen kanske följer med nästa helg också, vilket jag betvivlar med tanke på att nästa helg är löne och studiebidrags helg. Jag vet redan några julklappar som jag ska köpa så det kommer nog inte bli så svårt. Men vi får se helt enkelt. Jag kanske ändrar mig under tiden vi är där.

Nu ska jag gå och sätta på mig min halsduk, Lindas mössa, mina skitsnygga skor och min Canada Goose, tacka gud för stora och varma jackor. Vi ses ute i minusgraderna hörni! Och bli inte förvånade om ni får en snöboll i ryggen och vänder er om och jag står där med ett flin ;)

Puss på er! /
GLAS



Kolla min fina snöängel :D

Amanda - snö snö snö :D

Nu sitter jag och Linda hemma hos mig. Vi har varit och hälsat på Kim, hon mådde bra som tur var :). Gabbi var också med men hon var tvungen och åka hem och äta, vilket vi också ska göra om en stund. Sedan ska vi till Älta och hämta Lindas pulka samt träffa Mario en stund. Sedan ska vi möta upp Gabbi igen och sedan tillbaka till mig för att leka i snön :D Man känner sig som sex år igen hahah.

Näe nu känner jag att magen vill ha mat, ni får ha så kul ikväll. Vi hörs senare.

Puss på er! /
GLAS

Amanda - Jag ser det snöar :D

SNÖÖÖÖÖÖ :D Äntligen, som jag har längtat! Idag ska det bli snöbollskrig, pulkaåkning och snöänglar gjorda! Så akta er om ni ser mig ute, ni får nog en snöboll i huvudet :D

Kom hem för ungefär en timma sen, satte på en tvättmaskin som jag måste gå och hänga upp btw, käkade lite och nu har jag bara suttit och kollat på någon wierd film med pappa. Ska åka till sjukhuset med Linda och Gabbi senare för att kolla till Kim, den stackaren! Krya på dig vännen! Vi får se hur hon mår helt enkelt. Sen ska jag ringa en person som jag eventuellt ska möta senare också.

Igår så blev det faktiskt så att jag och Gabbi badade i bubbelpoolen, men det spårade ur totalt! Vi tog i LITE för mycket skumgrejer så det var skum över hela rummet hahah, vi hade ett ljus på kanten som släcktes rätt så snabbt hahah. Men det var fett mysigt i alla fall. Sen när vi hade suttit där ett tag så var vi så sjukt varma så vi gick ut i bara linne och tjocktröja, ja, ja menar BARA linne och tjocktröja, i minusgraderna, klockan två på natten och ändå höll vi på och svettas ihjäl, det rök om oss när vi satt i badet hahah. Kan ni tänka er hur varmt vi hade det? :P Näe, vi har lärt oss en läxa i alla fall, inte ha så mycket skumgrejer i nästa gång.

Nu ska vi se om Linda svarar på mitt sms och så ska vi röra oss mot slussen, sedan ikväll, då jävlar ska det bli snöbollskrig :D Ha det så bra resten av dagen så hörs vi senare.

Puss på er! /
GLAS

P.S, bilder från bubbelpoolen kommer när jag har satt mig vid min data istället ;)

Amanda - hos Sofies kille

Här sitter vi nu, jag, Gabbi, Sofie och Fredric, eller jag och Gabbi försöker få på dvdn, eller vi har fått på den och vi har ljud men vi får inte fram nån jävla bild hahah. Vi är så otekniska som det bara går att bli :P Sofie och Fredric ligger i bubbelpoolen och myser, jag och Gabbi kanske också ska bubbla lite senare, men klockan är faktiskt rätt mycket så vi får se hur det blir med den saken.

Vi var ju på Fredrics spelning idag, gud va bra de var! Men inte så kul när alla började hoppa runt på varandra och göra nån sorts amatör Ring of Death när jag, Gabbi och Sofie står längst fram i mitten hahah. Vet inte hur många armbågar jag fick i ryggen, inte heller hur många armbågar jag delade ut :P Och en sak, hur FAN lyckas man trampa på nåns häl? När personen som blir trampad på har stövletter på sig? Hur är det möjligt? Hahah. Jaja, nu ska jag väl ta en cigg och sedan försöka hjälpa Gabbi lite mer med tv jäveln. Vi hörs imorgon, sov gott och ha det så kul inatt ;).

Puss på er! /
GLAS

Amanda - Forum ftw

Nu ska jag och Linda tagga till Forum, vi kan knappt röra oss, träningsvärk och proppmätta haha :P Sitter just nu och gnäller för Linda, fast hon är i badrummet hahah. Näe nu behöver vi vårat koffein, varsin vaniljlatte och en cigg låter fint. Vi hörs när vi kommer hem, då ska vi kolla på Systrar i jeans ;)

Puss på er! /
GLAS

Amanda - hemma

Är hemma, ska snart åka å köpa Pizza :D Men jag och Linda åt så mycket till mellis så vi kmr inte ens orka en halv var hahah :P Sedan ska vi knalla till Forum, har inte gjort det än, och ta en vaniljlatteBarista as usual, så sjukt goda! Ledsen att behöva säga det Espresso House älskare men Baristas vaniljlatte slår Espresso Houses med hästlängder!
Nu ska vi åka och handla pizza, hör kanske av oss innan vi taggar till Forum.

Puss på er! /
GLAS


Amanda - nåt

God eftermiddag bitches! Sitter just nu hemma hos Linda, vi skulle hämta lite grejer och nu ska vi tagga till mig, sen till Forum och om vi fixar pengar ska vi till Finntorp också. Fullplanerad dag med andra ord. Vad har ni haft för er idag då? Och vad ska ni göra? Nu ska vi gå till bussen så vi hörs sen.

Puss på er! /
GLAS

Amanda - that's what i'm here for

Keep smiling, keep shining
Knowing you can always count on me, for sure
That's what friends are for
For good times and bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for

Glöm aldrig att jag alltid finns för er tjejer, mina brudar! Min sötaste Sofie, min älskade Gabbi och min syster Linda; Jag älskar er alla tre!

Puss på er! /

GLAS

Amanda - snö!

Var och lämnade Linda vid busshållplatsen för en stund sen, systra mi. Btw, vi ska trycka varsin tröja, de kostar runt 450 spänn men när ni ser trycket så kommer ni förstå varför vi köpte dom ;) Kommer dock inte köpa dom den här månaden, kanske runt jul någon gång. Men en sak kan jag lova, de kommer vara så sjukt snygga! :D

Ska kolla på Grey's Anatomy för första gången på länge ikväll, sedan är det Dirty Sexy Money, wihoo hahah. Min tv-kväll är räddad! Börjar inte förrän vid tio i elva imorn heller så jag kan sitta uppe lite längre än vad jag brukar, gud så sjukt skönt! Eller så går jag och lägger mig tidigt för en gångs skull och får en god natts sömn? Nääää :D

På fredag är planerna att åka och kolla på när Sofies lille Fredric spelar, ska bli sjukt kul och se hur det låter, har nämligen fått höra att han är en bra liten kis ;)

Måste bara lägga in två bilder från svenska lektionen idag där vår alltför söta lärare Sebastian tog med sig frukost åt oss.


Linda gjorde en stjärna! Och jag gjorde en, ja ni ser nog vad den föreställer, vilken blev snyggast? ;)

Bryter också trenden nu.

Puss på er! /
GLAS

P.S, Jag och Linda äger på att rita i snön och göra snöbollar :D

Amanda - ojdå

Såg för en stund sen att vi e uppe på hela 28 besökare, där ser man, vi var väl mer intressanta än vad vi trodde trots allt :P Nu har jag precis duschat och ska gå och lägga mig, vi hörs imorgon. Puss på er!

Peace, Love and Understanding /
GLAS


Amanda - datan

Sitter här vid datan och pratar med lille Robin. Har ringt en person som sa att jag skulle ringa men sen när jag ringer så svarar idioten inte. Aja, får väl veta nån annan gång vad personen ville.
Nu ska jag hoppa in i duschen och kolla på resten av Brothers & Sisters som börjar om fem minuter ungefär. Vi hörs kanske senare. Puss på er!

Peace, Love and Understanding /
GLAS

Amanda - bussen strax

Min buss går 19:57 från Linda så jag ska väl börja dra mig om en stund, då blir det bara lilla Linda kvar i huset för hennes syrra är på träning, hennes brorsor är.. nånstans och hennes mamma och Micke kommer inte hem förrän runt nio. Och just det, då är det Desperate Housewives :D Somnade ju när förra avsnittet gick så jag får inte missa det här!

Vi har just kollat klart på Sex and the City, den blir bara bättre och bättre för varje gång jag ser den! Slutat är bara så bäst, inte visste jag att jag redan var 50 bast hahaha.

Måste egentligen göra en engelska uppsats som ska in på torsdag, vi fick reda på att vi skulle göra den igår. Tre dagar, vad tänker kvinnan med? Hon borde veta att jag hatar hemtentor vid det här laget hahah. Imorgon har vi gympa, men jag tror inte att vi kommer få gymma (tyvärr) med tanke på att vi har gjort det i två veckor i rad nu. Men tro mig, det behövs ändå, den här helgen har bara bestått av sprit och andra onyttigheter, så jag behöver all träning jag kan få.

Det känns som att jag har bott hemma hos Linda i en veckas tid nu, kommer kännas konstigt när jag inte kommer göra det på ett tag nu när hennes mamma och Micke kommer hem. Vi har i princip suttit ihop de senaste tre veckorna och igår var första dan sedan fredagen på höstlovet som vi inte var med varandra efter skolan. Kändes helskumt. Men men, helskumma saker är jag van vid. Tolka det där hur ni vill.

Nu måste jag börja gå och klä på mig, plus se om mina skor har torkat eller inte. Jag tippar på inte.. Puss på er!

Peace, Love and Understanding /
GLAS

Amanda - SATC

Sitter just nu och kollar på Sex and the City med Linda, herregud vad jag älskar dessa tjejer! Behöver jag ens fråga vem ni tror att jag själv tycker att jag liknar mest? ;) Såg just den delen där Charlotte skiter på sig hahahah, så jävla kul! Men jag blir lika arg på Big och Steve varje gång jag ser den här förbannade filmen! Och jag bara älskar Samantha mer och mer hahah.
Nu måste jag ha en cigg, vi får höras senare igen. Puss på er!

Peace, Love and Understanding /
GLAS

Amanda - @ Linda's

Hejsan i regnet!
Jag sitter hemma hos Linda, precis inkomna från helvetesvädret där ute. Fyfan för regn och blåst säger jag bara. Men nu sitter vi i alla fall hemma, under tak och kollar på tv. Ska strax ta något och äta, blir bullar och te till "efterrätt" sen. Mumma! Vi ska se på Sex and the City filmen och bara ta det lugnt i några timmar, sedan ska vi kanske städa lite. Vi får se vad som händer. Nu ska vi gå till Konsum och handla något att käka. Vi hörs senare. Puss på er!

Peace, Love and Understanding /
GLAS

P.S, Sofie det är lugnt, du har redan brutit några av grejerna innan ;)

Amanda - sova

Åh herregud, måste sova, nu! 33 timmar utan söm är inte normalt. Godnatt!

Peace, Love and Understanding /
GLAS


Amanda - skolan

Godmorgon igen!
Nu har vi precis kommit till skolan och ska ha datakunskap, usch och fy och blä säger jag bara. När man redan har suttit framför en data hela natten så är det inte så kul att göra det i skolan också hahah :P Men det måste göras.
Just det, jag och Linda märkte i morse att vi bara har två, respektive fyra cigg kvar, och jag köpte mitt paket vid fyra tiden igår hahah. SKORSTEN FTW! :D Vi kom också på en till sak, idag kommer vi inte va med varandra efter skolan och det är första gången på tre veckor hahah, vi sitter praktiskt taget ihop nu för tiden. Men vaffan, vi har ju kul hela tiden så fuck it! :D
Nu ska jag försöka lyssna på vad vi ska göra för nånting och sedan göra det, om jag nu orkar hahah. Vi hörs sen hörni.

Peace, Love and Understanding /
GLAS

Amanda - vi klarade det!

Godmorgon!
Vi klarade det, vi var vakna hela natten och nu är det dags för kaffe och frukost samt dusch och att fixa iordning oss. Fyfan vad vi äger hahah. Enda problemet är att jag inte har så många cigg kvar eftersom jag har rökt under natten också. Som sagt, skorsten! Hahah. Vi ska egentligen upp om ungefär 40 minuter, så när morsan ringer och jag är överpigg kommer hon fråga vad fan mitt problem är hahah. En annan jobbig grej är att jag känner att både jag och Linda kommer däcka i skolan. Men vi ska ta med oss egen lunch i alla fall, left-overs från salladen vi gjorde igår, då vet vi att det är god mat hahah. Herregud, märks det att jag är lite smått övertrött eller? Nu ska jag ta en kopp kaffe och sätta mig och äta lite.
Vi hörs senare idag gullungar!

Peace, Love and Understanding /
GLAS

Amanda - golffilm

Godnatt/godmorgon!
Sitter hemma hos Linda, dricker apelsinjuice och kollar på nån golffilm som är helt psykad hahah. Vi kom på den smarta idén att vara vakna hela natten så att vi inte går och lägger oss när vi har en timma kvar att sova och är ännu tröttare när vi går upp. Smarta vi är va? Vi kommer vara så sjukt trötta imorn och det kommer sluta som det gjorde förra söndan när vi va hemma hos mig, vi kommer däcka en och en halv timma innan vi ska upp och vi kommer vara helt borta imorn i skolan. Vilka håller på det sista alternativet? Det gör jag hahah.

Jag sitter och drogar harpan och pratar på msn, Linda ligger i soffan bredvid mig och är helt inne i filmen. Vi kommer däcka väldigt snart känner jag på mig, för vi sitter och gäspar i kör, och vi är inte ens tillräckligt många för att vara en kör! :P

Nu ska vi se klart på filmen och sedan ska vi väl gå och lägga oss även fast vi inte skulle. Jaja, är huvudet dumt så får kroppen lida.

Peace, Love and Understanding /
GLAS

P.S, nymfomanen i mig som talar just nu, jag behöver ett ligg! Hahaha.

Amanda - @ Linda's

Hejsan allihopa!
Just nu sitter man en snabbis framför datan hos Linda och ska uppdatera lite. Vi har varit asduktiga idag hon och jag. Vi har städat hela köket, tvättar, varit och handlat, lagat mat och Kim har hjälpt till med dammsugningen. Vi springer runt här i huset som irra höns och gör saker hit och dit. Linda och Kim sitter just nu och sorterar strumpor hahah. Ni ska höra deras psykbryt när strumporna inte matchar. Mario den jäveln har inte kommit än men vi ska nog hitta på något han kan göra han med när han kommer. Mohahah.

Näe nu måste jag gå tillbaka till mitt städande, osminkad och ofixad som man är. Skönt att vara det för en gångs skull också. Just det! Jag ska slagga här också ;)

Peace, Love and Understanding /
GLAS

Amanda - med Linda och Kim hos surpuppan Mario

Godkväll.
Här sitter man hos Mario en lördagskväll, alla är helt döda och bara ligger i hans säng och stirrar in i väggen. Gud så kul man kan ha :P Vi måste hitta på nånting snart innan jag får DAMP! Jag är så sjukt rastlös och känner att jag måste göra nånting med tanke på att vi har gjort både det ena och det andra de här senaste dagarna.

Jag måste bara få ur mig en sak. Herregud vad jag HATAR Älta just nu! Här kommer allting som man gör/har gjort ut på tre röda, det är helt sjukt. Har folk inget liv som måste gå runt och prata om andras eller? Ni som känner er träffade, varsågoda, det ska ni fan göra också!

Asså ni ska se det här, Kim ligger och lyssnar på musik och stirrar in i väggen, Mario ligger i Lindas knä och Linda pillar Mario i håret medans han gör små ljud som gör att han låter som en kåt älgtjur hahah. Nu måste jag stoppa denna galenskap. Vi hörs kanske senare. Puss på er!

Peace, Love and Understanding /
GLAS

Amanda - Elit 1447

Godmorgon!
Eller morgon och morgon, antar att de flesta av er har varit uppe ett bra tag men själv gick man upp för bara två timmar sen, bakis som ett svin och med migränhuvudvärk. Jippie, right? Har som tur är ingen huvudvärk just nu, men knappt några cigg kvar heller så när Kim kommer tillbaka så ska vi åka och köpa så att vi klarar oss idag i alla fall. Man kallas ju inte för skorstenen utan anledning ;)
Igår var en väldigt störig men rolig kväll. Jag kom hem till Linda vid halv sju tiden och vi drack lite vin. Sedan kom Kim och Linda och Alex gick och handlade på Konsum, Alex tappade sin plånbok på vägen och när Sofie, Julia, Unni och Melina hade kommit så kommer det ett killgäng och plingar på. De har hittat plånboken! Men när de har gått så märker Alex att en summa thailändska pengar är borta samt hans bio kort. Jag, Linda, Kim och Sofie springer ut efter killarna och visiterar några av dem, inte alla. De har ingenting på sig men kom igen, vem annars skulle kunna ha tagit grejerna? Vi säger att vi ska polisanmäla dem om de inte ger tillbaka grejerna, sedan på kvällen så ringer en av grabbarnas morsor till oss och spyr galla. ÅÅH vad lacka vi var! Men i alla fall, nu ska vi vara snälla mot de små 93:orna och sluta ge dem så mycket uppmärksamhet.
Runt klockan elva kom Pavel, Chris och Marcus med drickan och då hade Mario kommit också. Vi drack och vi drack, det blev en del djupa samtal mellan väldigt många personer under kvällens gång och jag kan ärligt talat säga att nästan allting är svart för mig. Jag fick karatefylla helt enkelt.
Så nu sitter man här och väntar på att vi ska åka och köpa våra förbannade cigaretter.   M Å S T E  R Ö K A ! Ni som är smarta och inte röker, börja inte röka! Det kostar pengar och din hälsa. Ta det från någon som vet. Hahah.

Näe nu ska jag lämna över datan till Linda ifall hon skulle känna för att blogga hon med, men hon är minst lika bakis som jag så vi får se hur det blir med den grejen.

Peace, Love and Understanding /
GLAS

Amanda - hos Linda igen

Godkväll alla söta människor!
Kom till Linda för en liten stund sedan, just nu är det bara jag, hon och hennes älskade sötnos Alex här. Vi sitter alla tre och smuttar på varsitt glas vitt vin. Resten av folket kommer väl komma indroppandes under resten av kvällen.
Idag var en fett chill dag i skolan. Kommer i och för sig dit helt bakis men studiepasset gick åt till att kolla på film och sen var svenska lektionen inställd så vi fick gå vid halv ett ;) När jag kom hem så var min sjukling till pappa redan hemma och vi sov i tre timmar och sedan var det middag. Fläskpannkaka ffs! Hahaha.
Nu ska jag gå ut och ta en cigg och fortsätta pumpa musik, eller de flesta av er kanske inte tycker att Slipknot är musik? Hahaha. Vi hörs kanske senare ikväll fyllskallar ;)

Peace, Love and Understanding /
GLAS

Amanda - at Linda's place

Godnatt allihopa!
Nu sitter jag och fyllekäkar hemma hos Linda, bullar ftw säger jag bara! Kim sitter här också, vi sitter tre brudar ensamma i ett hus, har sjungit sing star och nu sitter vi och kollar på film. Jag säger bara tur att man inte behöver prata under filmer för ingen av oss har någon röst kvar, särskilt inte Linda som var på Slipknot igår. Önskar att jag kunder varit med henne.
Men i alla fall, vin har vi druckit under kvällen, kladdkaka och glass har blivit käkad samt Gorby's och bullar som vi äter nu. Tacka gud för tjejkvällar!
Jag och Kim kom förresten på gåtan om Gud är en man eller kvinna. Gud måste vara en man, vet ni varför?! Ingen annan människa än en man skulle vara så pass inkompetent som skapar männen! Vilken brud håller inte med mig? No offense guys, men ni är helt sjuka i huvudet majoriteten av tiden ni existerar! Hahahah, förstår ni varför jag bara har haft ett seriöst förrhållande en gång i mitt liv.
Jaja, nu har vi inte tid att prata mera om det här, ni ska vi kolla klart på våran film, dricka upp våra drinkar och äta upp våra bullar. Godnatt allihopa!

Peace, Love and Understanding /
GLAS

P.S, ja vi ska till skolan imorn, kul det kommer vara va? ;)

Amanda - slutat tidigare

Hejsan allihopa!
Fick sluta vid ett idag för att våran lärare var på gymnasiemässan och "gjorde reklam" för våran skola. Skönt som fan! En polare är påväg hit nu och sedan ska jag träffa min gamla killkompis för att sedan ringa Linda och kolla om hon skulle sova hos mig idag eller inte. Linda och Gabbi går i samma engelskagrupp och jag och Sofie går i samma så stackars lilla Linda och Gabbi måste sitta kvar i skolan i fem minuter till medans jag redan är hemma, Mohahahah!

Näe nu ska jag gå och möta min kompis och så hörs vi senare, puss på er!

Peace, Love and Understanding /
GLAS

Amanda - skolan

Godmorgon!
Började 10:50 idag, såg klart på filmen vi började se på igår på spanskan, Maria full och grace, bra men konstig film. Fick sluta 20 minuter tidigare också, skönt men störigt när varken Sofie, Gabbi eller Linda går i min grupp, de alla tre går på italienska dom jävlarna. Så nu sitter jag här själv och väntar på att de andra tre ska sluta. Blir i och för sig bara två av dem som kommer ut ur klassrummet med tanke på att Sofie är sjuk, den stackarn. Krya på dig vännen.
Vad ska ni göra idag då? Själv ska man träffa en gammal killkompis och prata om gamla tider hahah. Näe men vi får se vad vi hittar på, nåt kul blir det säkert.
Har bara två lektioner idag, varav en redan är avklarad så nu har jag lunch och engelska kvar på schemat. OH SHIT! skulle ju skriva den där förbannade engelska uppsatsen igår, men kom jag ihåg det, nej då! Herregud, fjärde veckan i rad? Hahaha, smidig, jag vet.

Näe nu ska jag ut och ta en cigg och sedan äta lunch med de andra två, vi hörs senare

Peace, Love and Understanding /
GLAS

Amanda - kvällssysselsättning

Godkväll!
Min kvällssysselsättning bestod av att: 1. bestämma träff med en person som jag har saknat en del, så honom ska jag träffa imorgon. 2. Prata med en gammal kompis ett tag på telefon. 3. Prata med lille Robin på msn. Och nu bara av att sitta här och se minuterna gå förbi. Även om jag är trött så kan jag inte sova nu på senaste tiden. Jag sover istället under dagarna och eftermiddagarna, vilket fuckar min nattsömn totalt. Och den här gången är det ingen låt oss säga "rolig" natt med en söt pojke som gör att ja e trött hela tiden. Näe, nu är det faktiskt mitt eget fel att jag inte kan sova när jag sitter uppe hela nätterna, ibland med anledning, ibland utan. Jag måste i alla fall snart lägga mig i sängen och åtminstone försöka sova. Har sovmorgon imorgon som tur är. Så jag behöver inte gå upp förrän vid halv tio men mamma brukar vara dum och ringa vid halv nio istället..
Näe hörni, nu måste jag gå och lägga mig. Vi hörs imorgon.

Peace, Love and Understanding /
GLAS

P.S, undrar hur det gick för Sofie på bröllopet idag.

Amanda - hemma

Hej allihopa!
Jahapp, nu var man ensam efter skolan för första gången på flera veckor. Linda åkte precis, hon ska hem en snabbis, sen in till Hovet och köa inför Slipknot. Jag och Kim ska åka dit och stå med henne ett tag också hade vi tänkt. Så vi åker när Kim har slutat antar jag.
Nu sitter jag här och lodar och halvkollar på tv, måste egentligen plugga, men jag orkar inte gå ner till undervåningen och sätta på min data där jag har början av arbetet, så jag sitter här uppe på mammas och pappas data istället en stund. Mamma och pappa kommer inte hem förrän vid halv fem om allt är som det ska, så jag är lite halvt uttråkad. Inte för att jag har så mycket att göra när dom kommer hem heller men då har jag iallafall sällskap hahah.
Satt uppe till två igår och pratade med min söta lilla Robin, inte min pojkvänv vill jag poängtera, bara min bästa killkompis. Han får mig alltid på bra humör, fast jag håller på att somna hahah.
Sitter och lyssnar på RMK - Ecstacy, älskar den låten, älskar i och för sig alla hans låtar men Ecstacy, I väntan på bussen, Räddningspatrullen, Lyckan får du lätt och Bangar inte är mina favoriter. Kommer ihåg hur överlyckliga jag och Linda var när han var på invigningen av nya Forum och han var där och uppträdde, har faktiskt ett foto på Linda, Chai, Marcus, Rikard och mig därifrån plus ett antal videos. Här är fotot i alla fall:


Herregud vilken perfekt dag!

Näe nu ska jag sitta och fortsätta sjunga med i I väntan på bussen och bara ta det lugnt ett tag, vi hörs senare, ha det bra allihopa!









Peace, Love and Understanding /
GLAS

Amanda - skolan

Godmorgon hörni!
Just nu sitter man på svenskan och ska läsa om hur vi ska göra när vi ska skriva en orsaksutredande text men våran lärare är sjuk så vi sitter mest och lodar. Eller i alla fall jag, Linda och Gabbi, Sofie sitter kvar i klassrummet och pluggar på som vanligt hahah. Som sagt så är bloggen fortfarande under konstruktion och vi lovar att vi ska fixa det så fort vi bara kan.
Idag ska Linda på Slipknot, äntligen slipper man hennes gnäll om hur många dagar det är kvar hahah. Hon ska åka direkt från skolan och ställa sig och köa, jag och Kim kanske ska komma dit och hålla dem sällskap ett tag om vi orkar, men jag tvivlar om jag ska vara ärlig. Jag måste nämligen plugga.. Orkar inte! Jaja, skulle ändå ha lämnat in den här uppsatsen för ett antal veckor sedan så jag måste väl göra den vare sig jag vill eller inte.
Idag har vi gymnastik på schemat, hoppas, hoppas, hoppas att vi får gymma idag. Måste träna upp konditionen och få bort min lilla mage hahah. Typsikt tjejgnäll inte sant?
Näe nu ska jag nog sätta mig och fortsätta loda, logga in på fb eller något och bara snacka skit med tjejerna as usual ;).
Vi hörs senare.

Peace, Love and Understanding /
GLAS

Amanda - huvudvärk

Godkväll hörni!
Som ni kanske märker så är bloggen under konstruktion och vi planerar att vara klara med den till på torsdag eller fredag. Hoppas ni kan stå ut med detta så länge.
Efter skolan åkte jag och Sofie hem till mig och började fixa och trixa lite med designen, sedan åkte jag till Älta (chockade?) och träffade Kim en stund. Åkte hem vid halv nio, somnade på bussen som vanligt och nu sitter jag här.
Klockan är tjugo över tio och jag har en huvudvärk som håller på att döda mig, skjut mig någon? Har i och för sig hört att sex hjälper emot huvudvärk, har dock aldrig provat och kommer inte få göra det ikväll heller. Ikväll ska jag SOVA, måste sova i minst åtta timmar egentligen för att jag inte ska somna i skolan som vanligt, vilket betyder att jag måste somna om ungefär 10 minuter. Vadå körd? Jaja, sex - sju timmar kanske det blir iallafall. Mer än vanligt.
Glömde bort Desperate Housewives ida igen, andra veckan i rad, inte bra alltså. Somnade i soffan i vardagsrummet på övervåningen istället hahah. Lyckat värre. Jaja, nu ska jag nog ta en dusch och börja röra mig emot sängen, vem vet, kanske får ett intressant samtal inatt ;).

Lägger in en bild så att ni får se hur en av oss ser ut i alla fall.



Peace, Love and Understanding /
GLAS

Amanda - Info

Namn: Amanda Elsa Wilhelmina Löwgren
Ålder: 16 år (född 14/8-92)
Familj: Mamma och Pappa
Bor: Centrala Nacka
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Barbieblond
Längd: 171 cm
Civilstånd: Singel
Läggning: Bisexuell
Intressen: Festa, vännerna, sova, fika, shoppa m.m
Musiksmak: Allätare men mest rock, RnB och house
Roligt att veta: Jag är stört kittlig och har fobi för spindlar

Det var lite snabb information om mig, om ni vill veta något mer så är det bara att fråga. Ni kommer snart märka att jag inte skäms för mycket och kommer skriva exakt vad jag tycker och tänker, och stå för det. Jag är väldigt ärlig och rättfram, har nog fått det från min mor, och har ganska kort stubin, det har jag nog fått från far min. Hoppas ni tycker om det vi tänker skriva och om ni inte gör det, so what? ;) 
Just nu sitter jag i skolan och har datorkunskap, sista lektionen för idag som tur är. Måste hem och äta något, är stört hungrig. Sofie ska med mig hem och vi ska fixa till bloggen lite hade vi tänkt, eller snarare Sofie som ska fixa till den med tanke på att jag inte vet ett skit om hur man fixar en blogg. Bloggade lite själv förut och kunde fixa färgkoder och sånt men inget mer hahah. Aja nu måste jag nog göra uppgiften våran lärare gav oss, inte för att jag vet vad vi ska göra men men. Det går säkert bra.

Peace, Love and Understanding /
GLAS

GLAS

Gabriella - den sociala fotbollsgalne flum brunetten
Linda - den blonda hårdrockaren/wowtönten som tycker om att säga Din mamma!
Amanda - den långhåriga barbieblonda nymnfomanen som inte skäms för något


Tillsammans är vi GLAS(klara), fyra tjejer som i år började i samma klass på dåvarande InfoKomp Gymnasiet och nuvarande Klara Södra Gymnasium (vi bytte till det sämre namnet, eller hur?). Vi är alla 16 år gamla och går Sam Ekonomi Juridik. 75% av oss är blondiner, alltså alla utom Gabbi och det är inte bara för att hon är italienare, det bara blev så. Vi kommer att skriva om hur vi upplever våran vardag, löser svåra problem, hur andra upplever oss och mycket mer därtill.

Peace, Love and Understanding /
GLAS

RSS 2.0